Стартував спільний проект Укртелекому та oll.tv – «ОГО!Кіно»

 logo_ukrtelecom.png logo_oll.png

З 9 липня 2013 року для 1,6 мільйонів абонентів «ОГО!» стала доступною послуга «ОГО!Кіно». На спеціально створеному ресурсі ogokino.oll.tv до послуг відвідувачів – тисячі ліцензійних кінофільмів, серіалів та прямі трансляції у найвищій якості. Увесь контент доступний для перегляду в режимі он-лайн на максимальній швидкості до 24 Мбіт/сек, незалежно від швидкості тарифного плану «ОГО!», яким користуються абоненти Укртелекому. Вартість послуги протягом першого місяця складає 1 гривню, наступних – 30 гривень на місяць.

   «З послугою «ОГО!Кіно» Укртелеком виходить на принципово новий рівень надання послуг абонентам, адже ми починаємо надавати їм доступ до сучасних мультимедійних сервісів. Для запуску послуги компанією проведено серйозну підготовчу роботу, партнером проекту є потужний гравець ринку — oll.tv, постачальник виключно легального та ліцензійного контенту. Для організації зручного та якісного сервісу, ми адаптували під «ОГО!Кіно» нашу технічну платформу, провели спеціальні курси для персоналу, задіяного у наданні послуги, в тому числі й операторів Контакт-Центру. В результаті, ми виводимо на ринок сучасну контент-послугу за абсолютно конкурентними, привабливими тарифами. Переконана, що більшість абонентів «ОГО!» високо оцінять нову послугу та активно користуватиметься «ОГО!Кіно»,– вважає директор дирекції з продажу послуг та обслуговування споживачів ПАТ «Укртелеком» Ірена Лісак.

На ogokino.oll.tv працює система інтелектуального підбору контенту, яка враховує індивідуальні вподобання користувачів. А програвач автоматично підлаштовується під швидкість Інтернет-з’єднання і забезпечує максимально комфортний перегляд відео зі зручними функціями – додавання фільмів до вибраного, історією переглядів, батьківським контролем.

«Співпраця з Укртелекомом надає всім абонентам оператора доступ до перегляду актуальної бібліотеки фільмів, серіалів, а також дає можливість дивитися прямі трансляції усіх основних футбольних подій країни й світу в найвищій якості. У виграші від цієї співпраці залишаться усі: абоненти Укртелекому отримають доступ до ліцензійного HD-контенту, послуги оператора стануть ще привабливішими в очах абонентів, а oll.tv стане ближчим широкій аудиторії», – коментує подію Євген Абрамов, директор oll.tv.

Абоненти «ОГО!» можуть упродовж місяця всього за 1 гривню оцінити переваги сервісу «ОГО!Кіно» – дивитися шедеври світового кінематографу, найпопулярніші серіали як вітчизняного, так і західного виробництва, кінотеатральні прем’єри, що з’являються на сервісі після показу в кінотеатрах, а також прямі трансляції футбольних матчів.

Оцінивши всі переваги пакету «ОГО!Кіно Стандарт», абоненти «ОГО!» можуть продовжити користуватися унікальним контентом цієї пропозиції всього за 30 гривень на місяць – менше вартості квитка до кінотеатру.

Замовити послугу «ОГО!Кіно» дуже легко, користуючись тим же логіном та паролем, що й для доступу до безкоштовного поштового сервісу «Укрпост». Потрібно лише увійти до особистого кабінету на сайті my.ukrtelecom.ua з власної телефонної лінії, ввести відповідні логін та пароль (або зареєструвати скриньку «Укрпост») та обрати один із запропонованих тарифних планів «ОГО!Кіно».

Послуга «ОГО!Кіно» надається цілодобово у режимі 24/7/365. Приємного перегляду!

Інформаційна довідка

oll.tv – відеосервіс, що надає українським глядачам можливість переглядати ліцензійне кіно, серіали й телепрограми в інтернеті, був презентований ринкові 14 травня 2012 року. Станом на січень 2013 року місячна аудиторія ресурсу склала понад 900 тисяч унікальних користувачів. Фільми, серіали, телешоу та прямі трансляції на oll.tv можна дивитися не тільки з комп’ютерних моніторів, але й через додатки на екранах смарт-телевізорів LG, Samsung, Panasonic а ще за допомогою медіа-програвачів Dune HD та Aura HD, планшетів і смартфонів під управлінням iOS та Android. Власником відеосервісу oll.tv є ТОВ «Діджітал Скрінз». Компанію засновано в серпні 2011 року. Входить до складу медіа-холдингу «Медіа Група Україна».

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – одна з найбільших телекомунікаційних компаній України, яка займає майже 70 відсотків ринку послуг фіксованого телефонного зв’язку.

Товариство є найбільшим в країні Інтернет-провайдером, надаючи послуги швидкісного доступу до мережі Інтернет під ТМ «ОГО!» понад 1, 6 млн. користувачів.

«Укртелеком» володіє потужною і розгалуженою транспортною мережею з високим ступенем надійності та резервування, яка є основою телекомунікаційної інфраструктури країни і дозволяє надавати традиційні та інноваційні послуги в усіх регіонах України.

Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті ukrtelecom.ua і за номером Контакт-центру 0 800 506 800.

Запись опубликована в рубрике *. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Я не спамер This plugin created by Alexei91