Завантаження Windows 10 Insider Preview ISO

Комп’ютер із Windows 10 Insider Preview

Щоб завантажити версію Insider Preview:

  • Виберіть одне з посилань для завантаження на цій сторінці, щоб завантажити файл ISO – спеціальний файл, за допомогою якого можна інсталювати оцінювальну версію.

  • Після завершення завантаження перемістіть файл ISO на інсталяційний носій, як-от DVD-диск чи флеш-пам’ять USB.

  • Запустіть комп’ютер з інсталяційного носія та дотримуйтеся вказівок для виконання чистої інсталяції.

Важливо

    • Щоб перетворити файл ISO на інсталяційний носій, знадобиться спеціальна стороння програма – часто такі функції містить програмне забезпечення для записування DVD-дисків.

    • Пам’ятайте: використання такої ранньої збірки, як ця, може бути ризикованим. Тому ми не рекомендуємо інсталювати оцінювальну версію на основному домашньому або робочому комп’ютері. Неочікувані несправності комп’ютера можуть призвести до пошкодження чи навіть видалення файлів, тому слід створювати резервні копії всіх даних.

    • Щоб припинити використання Windows 10 Insider Preview і повернутися до версії Windows, яка використовувалася раніше, її доведеться повторно інсталювати за допомогою засобів відновлення або інсталяційного носія, що входив до комплекту постачання комп’ютера (зазвичай це DVD-диск). Якщо у вас немає носія із засобами відновлення, ви можете створити його з розділу відновлення на комп’ютері за допомогою програми, яку надав виробник комп’ютера. Це потрібно зробити, перш ніж оновити операційну систему. Докладнішу інформацію див. в розділі служби підтримки на веб-сайті виробника комп’ютера.

    • Інсталювавши Windows 10 Insider Preview, ви не зможете скористатися розділом відновлення на комп’ютері, щоб повернутися до версії Windows, яка використовувалася раніше.

 

Ключ продукту: 6P99N-YF42M-TPGBG-9VMJP-YKHCF

Запись опубликована в рубрике *Windows. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Я не спамер This plugin created by Alexei91